GEMPAR ! ANWAR PERANGKAP PAKLAH BERTEMU DENGAN KETUA AJARAN SESAT DI HULU LANGAT !PERKARA 1
salam untuk semua sahabat bloger dan pembaca. apa yang gap akan dedahkan ini merupakan satu bukti sahih dan benar,perancangan jahat anwar untuk melakukan apa sahaja cara untuk menyesatkan umat islam di malaysia.


sebelum ini kita umat islam telah banyak didedahkan akan beberapa sikap liberal dan munafiknya anwar bin ibrahim memperkuda/merosakkan islam demi mengejar cita-citanya kemaruk kuasa untuk menjadi perdana menteri.


anwar bin ibrahim pernah menyanjungi salman rushdie dalam komentarnya memuji buku satanic verses, anwar bin ibrahim tidak pernah menyatakan BANTAHAN dalam persoalan murtad lina joy, hudud yang selama ini diperjuangkan oleh parti pas kini sudah menjadi bahan cacian karpal singh, kumpulan artikel 11 dan pejuang-pejuang IFC ( INTER FAITH COMISSION) kini sudah kembali 'bertenaga dan bersemangat' setelah anwar secara komited memberikan HARAPAN BARU untuk mereka menyamarata kan hak ISLAM DAN BUKAN ISLAM.


ini adalah beberapa contoh betapa 'terdesaknya' anwar bin ibrahim untuk 'mengejar saki baki masa' yang ada untuk MEROSAKKAN SECARA TOTAL HAK AGAMA DA BANGSA DEMI MEMENUHI TUNTUTAN NAFSU UNTUK BERKUASA MENJADI PERDANA MENTERI KE 6.


dalam keadaan yang cukup menyesakkan nafas anwar ini, hari ini kita telah digemparkan dengan cerita dan gambar pertemuan anwar dan paklah di hulu langat. anwar bin ibrahim adalah pengamal kaedah 'political animal' . kepala munafik ini sanggup bersekongkol dengan sesiapa sahaja untuk memerangkap musuh politiknya, walaupun dengan menggunakan kaedah agama.


hari ini anwar telah memerangkap paklah untuk bertemu dengan seorang tua bernama mahmud bin hj abd rahman (pengasas ajaran aurad ismailiah) yang telah difatwakan sebagai SESAT oleh bekas mufti negeri selangor, almarhum dato' ishak baharom. orang tua ini telah dijadikan medium perantaraan untuk anwar bertemu dengan paklah dan digunakan sebagai 'agenda pemula' anwar untuk kembali menjadi pejuang islam dan ikon perpaduan melayu. sayang perangkap anwar bin ibrahim ini TELAH DAPAT PIHAK KAMI KESAN.


sila baca 2 perkara dibawah sebagai rujukan. gap mohon kepada anda semua baik dari pihak bloger dan pembaca untuk MENYEBARKAN BERITA GEMPAR INI kepada seluruh umat islam di malaysia. sebarkan ia melalui rangkaian blog,website BN dan PEMBANGKANG, email dll cara supaya berita ini sampai.


AYUH DEMI ISLAM,BAIK UMNO,PAS,PKR SILA SELAMATKAN AKIDAH ANDA ! KITA TOLAK PERBEZAAN POLITIK DALAM HAL PENTING INI ! SELAMATKAN AKIDAH KITA DARIPADA DI SESATKAN OLEH ANWAR BIN IBRAHIM !


PERKARA 2
INI ADALAH SALINAN FATWA DARI ALMARHUM DATO' ISHAK BAHAROM YANG TELAH MENGISTIHARKAN AJARAN ISMAILIAH YANG DIBAWA OLEH MAHMUD BIN HAJI ABD RAHMAN ADALAH SESAT !NEGERI SELANGOR
Warta Kerajaan
DITERBITKAN DENGAN KUASA
GOVERNMENT OF SELANGOR GAZZETE
PUBLISHED BY AUTHORITY

Jil. 48
23hb November 1995
TAMBAHAN No. 23
No. 24
PERUNDANGAN
Sel. P.U 48.

ENAKMEN PENTADBIRAN PERUNDANGAN ISLAM 1989
FATWA TENTANG AURAD ISMAILIAH AJARAN MAHMUD BIN HAJI ABD RAHMAN
En. 2 / 1989

PADA menjalankan kuasa yang diberi oleh subseksyen 31(1) dan seksyen 32 Enakmen Pentadbiran Perundangan Islam 1989, Mufti bagi Negeri Selangor, selepas berbincang dengan Jawatankuasa Perunding Hukum Syara' membuat fatwa seperti yang dinyatakan dalam Jadual.

ADMINISTRATION OF ISLAMIC LAW ENACTMENT 1989
FATWA ON AURAD ISMAILIAH AJARAN MAHMUD BIN HAJI ABD RAHMAN

En. 2 / 1989
IN exercise of the powers conferred by subsection 31(1) and section 32 of the Administration of Islamic Law Enactment 1989 the Mufti for the State of Selangor, after discussion with the Islamic Legal Consultative Committee, makes the fatwa as specified in Schedule.

JADUAL/ SCHEDULE

( 1 )
Ajaran Aurad Ismailiah yang diajar oleh Mahmud bin Abd.Rahman didapati menyeleweng daripada ajaran Islam yang sebenar. Oleh yang demikian, umat Islam dilarang mengamalkan ajaran itu.

( 2 )
Orang-orang Islam yang telah menerima ijazah dan mengamalkan Aurad Ismailiah yang diajar oleh Mahmud bin Abd.Rahman di mana-mana jua berada hendaklah meninggalkan dan segera bertaubat serta memohon keampunan kepada ALLAH Subhanahu Wata'alla.

Dibuat pada 25hb Oktober 1995
Made the 25th October 1995.[JAI.Sel.8014/7 Jilid IV; P.U.Sel.AGM/0007.]

DATO' HAJI ISHAK BIN HAJI BAHAROM
Mufti Negeri Selangor
PERKARA 3
INI ADALAH ARTIKEL YANG DIPETIK DARI BLOG MSO BERKENAAN DENGAN PERTEMUAN DAN PERANCANGAN JAHAT ANWAR IBRAHIM UNTUK MENYESATKAN PAKLAH/UMNO SERTA SELURUH UMAT MELAYU !

TIGA jam sebelum Menteri Kewangan, Mohd Najib Razak membentangkan bajet mininya di Parlimen jam 4:00 petang ini, berlangsung satu peristiwa diluar jangka yang penuh tandatanya, iaini Perdana Menteri, Abdullah Ahmad Badawi duduk serumah dan makan tengah hari bersama Anwar Ibrahim.

Peristiwa bersejarah ini berlaku di Madrasah Nurul Iman, Hulu Langat, Selangor. Abdullah dan Anwar sama-sama hadir pada majlis sambutan Maulid Rasul dan Sambutan Tamat Latihan Kerohanian 40 tahun Syeikh Mahmud Al-Majzub, dan menjadi tetamu kehormat mundir madrasah berkenaan.

Kehadiran Anwar hari ini memang dinanti-nantikan oleh kira-kira 1,000 hadirin dan para jemputan termasuk para ulama dari Asia Tenggara, sebaliknya kedatangan Abdullah secara tiba-tiba itu benar-benar mengejutkan dan di luar jangka.

Abdullah dijangka hadir ke madrasah berkenaan esok untuk merasmi persidangan dan pertemuan para ulama. Kehadiran Abdullah lewat tengah hari ini menjadi tanda tanya sebab pada waktu sama jemputan khasnya ialah Anwar Ibrahim.

Abdullah tiba lebih awal dari Anwar, iaitu jam 12:18 tengah hari manakala Anwar bersama isterinya, Wan Azizah Ismail tiba kira-kira 20 minit kemudian.

Kedua mereka dibawa naik ke rumah Syeikh Mahmud untuk makan tengah hari sama-sama.Abdullah dan Anwar berada di dalam rumah berkenaan lebih 1 jam setengah. Mereka keluar dari rumah berkenaan untuk mendirikan solat Zohor bersama jam 1:40 petang.

Difahamkan semasa di dalam rumah Syeikh Mahmud, pertemuan enam biji mata berlangsung antara Abdullah, Anwar dan Syeikh Mahmud. Satu perundingan juga dikatakan berlaku dengan Syeikh Mahmud menjadi perantaranya!

Semasa mendirikan solat Zohor kedua mereka duduk di saf pertama di mana Abdullah berada di sebelah kanan, Syeikh Mahmud manakala Anwar berada di sebelah kiri Syeikh Mahmud.Selepas solat Zohor, Abdullah diminta memberi ucapan ringkas begitu juga Anwar bagaimana pun Anwar tidak berucap.

Dalam ucapannya Abdullah menjelaskan sesuatu yang baik itu kalau didoakan ia akan menjadi kenyataan. Selepas selesai solat Zohor dan ucapan ringkas kelihatan Abdullah dan Anwar bersalaman dan masing-masing melemparkan senyum.

Pertemuan dan gelagat kedua pemimpin itu benar-benar mengejutkan para hadirin dan jemaah. Masing-masing tertanya-tanya dengan peristiwa berkenaan kerana ianya dikatakan bukan dirancang oleh sesiapa tetapi mempamerkan keadaan yang sungguh menyenangkan orang ramai.

Orang ramai begitu bangga dan puas dengan pertemuan kedua mereka yang dilihat sebagai bermusuhan selama ini dan diharap dapat berdamai untuk kebaikan negara, bangsa dan agama.
“Apa yang berlaku hari ini adalah sejarah, dan kita harap ianya jadi!” begitulah komen salah seorang ahli jawatankuasa madrasah berkenaan enggan menjawab apakah kedatangan kedua mereka sudah dirancang dan apakah yang dimaksudkan 'jadi' itu?

Abdullah meninggalkan madrasah berkenaan kira-kira jam 2:15 minit petang manakala Anwar jam 2:50 petang kedua-duanya dijangka menuju ke Parlimen untuk mendengar pembentangan bajet mini oleh Najib.


KOMEN SAYA:


LIHATLAH SAUDARA SEISLAMKU BETAPA DAJJALNYA MANUSIA YANG BERNAMA ANWAR BIN IBRAHIM INI....DEMI CITA-CITA POLITIK AGAMA PUN DIPERDAGANKANNYA...ASTAGFIRULLAH...YA ALLAH YA TUHANKU, KAU SELAMATKANLAH UMAT ISLAM DI BUMI MALAYSIA INI DARI MANUSIA YANG BERNAMA ANWAR BIN IBRAHIM INI....

199 Responses to "GEMPAR ! ANWAR PERANGKAP PAKLAH BERTEMU DENGAN KETUA AJARAN SESAT DI HULU LANGAT !"

 1. ahahaha...

  lu ckp ape ni brader?
  lu tau ke ape u lu ckp ni..?

  wakakakaka...

  main cakap je...

  (jgn mencarut hamid, jgn jadi cam org tu....)

  ReplyDelete
 2. PAK LAH DAH KENA MANDREM DENGAN NUAR....

  MINTAK2 NAJIB SEMPAT JADI PM SEBELUM APA2 BERLAKU BIAR NAJIB JADI PM DULU LEPAS TU KITA TENGOK APA LANGKAH SETERUSNYA...

  JIRO#####

  ReplyDelete
 3. sempat punya..

  jgn la gopoh2 mcm rampas gopohnya rampas perak..klu rezeki x kemana, drank tu ngobrol kosong je, xde mende la..

  sempat punya..jgn risau tau JIROSAN tau...sempat...

  wakakakakaka....

  ReplyDelete
 4. HAMID, LU AGAMA YANG SESAT PUN SUKA KAN???

  LU MESTI KAFIR HARBI KONUNIS KAN??

  JADI BAGI LU LIWAT NI KIRA MACAM MAKANAN HARIAN GAK LA EK???

  PATUTLA NAMA ALLAH DEPA SURUH SEMUA PAKAI...DEPA SEMUA NI FREE THINKER...

  HAMID, BINI KAU PUN KAU HANTAR KAT AL JUBURI KAN???

  MUAHAHAHAHA

  ReplyDelete
 5. parpukari,

  awat hang melatah ni? haha? cuak ke? takut ke najib tak dpt jadi PM!

  aku pun ada semalam time pak lah makan dgn anwar. mmg ada rundingan!!

  kau tunggu jela.. pak lah akan guna taktik madey masa dia pecat anwar tahun 98 dulu, hahah!

  kau tunggu jela..

  13 Mac ini...13 tu number favourite Pak Lah!

  ReplyDelete
 6. BAGUIH LE KALAU SEMPAT...

  AKU TAK NAK NANTI MALAYSIA NIE TERGADAI DITANGAN ANUAR PULAK PERISTIWA KEJATUHAN EKONOMI 1996/97 MASIH SEGAR DLM INGATAN KALAU MASA TU TUN M TAK PECAT ANUAR MALAYSIA MUNGKIN DAH BERHUTANG DENGAN DUNIA DAN JIKA MENEMPUH KEGAWATAN DUNIA SEKARANG MALAYSIA MUNGKIN TERGADAI SEPRTI MANA NEGARA JIRAN SETIAP BULAN TUKAR PM...

  MUJUR ANU TAK JADI PM KALAU TAK HABIS...

  JIRO#####

  ReplyDelete
 7. PUTRAJAYA: Siasatan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) terhadap aduan Penasihat Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Anwar Ibrahim yang mendakwa Peguam Negara, Tan Sri Abdul Ghani Patail dan Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan, terbabit dalam pemalsuan bukti dalam kes "mata lebam" mendapati tidak ada salah laku jenayah.


  SPRM dalam kenyataan akhbar yang dikeluarkan di sini hari ini menyatakan keputusan itu dicapai oleh majoriti tiga panel bebas yang dilantik sebagai Timbalan Pendakwaraya bagi meneliti kes berkenaan.

  Tiga panel terbabit adalah bekas Hakim Mahkamah Persekutuan dan Mahkamah Rayuan.

  sumber - Berita Harian

  ReplyDelete
 8. ANU = RAJA HURU HARA

  ANU = ANAK DIDIK YAHUDI

  ANU = SAHABAT AMERIKA

  ANU = TALAM DUA MUKA

  HATI2 DENGAN INSAN BERNAMA ANU? PERANGKAPNYE SANGAT HALUS ANTARA MANGSA2 NYA ADALAH HAMID POKEMON DAN ANON POKEMON...

  APA BILA DAH TERPEDAYA DENGAN ANU MESTI MEMPERCAYAI SETIAP PERKATAAN YANG KELUAR DARI MULUT ANU SAMA SEPERTI PERKATAAN YANG KELUAR DARI MULUT SEORANG ALIM ULAMAK ATAU KHALIFAH AGUNG...

  MESTI MEMBERI KEPERCAYAAN 100%

  KALAU TAK PERCAYA BOLEH HUBUNGI HAMID POKEMON ORANG KANAN DAN DEPAN ANU DAN ANON POKEMON ORG KIRI DAN BELAKANG ANU...

  SEKIAN...

  JIRO#####

  ReplyDelete
 9. Hamid lembam memang mcm tu,buka mulut sajja,tipu.. Buka mulut saja tipu.. Muehehe pak lah harus di hadapkan ke jawatankuasa disiplin parti,oo.. Pak lah ,tembelang sudah pecah.. Teruknya imam besar ada had dan ada hari..

  ReplyDelete
 10. Apa agenda mereka ye ?

  dijemput bermaulid ke atau ?

  yang jelas untung Anwar jika gambar ni disebarkan.

  untuk menakutkan Najib agar tidak lagi percaya pelan peralihan kuasa.

  sedangkan Pak Lah berulang kali kata Najib bakal PM menggantikannya.

  Ia juga mungkin untuk menutup kes Liwat Anwar yang baru dipindah ke Mahkamah Tinggi.

  Taktik memang berkesan dan berjaya setakat ini.

  Kena ingat gambar ini dirakam oleh Sayuti Omar, seorang penulis pro Anwar yang sangat jelas.

  Itu pendapat 2sen saya...

  ReplyDelete
 11. Kalau kita sebagai umat Islam ,bukan begini caranya menabur fitnah tanpa bukti yang sahih.anda tahu ke apa yg berlaku antara Anwar dan Paklah semalam tu?

  ReplyDelete
 12. Saling tak tumpah agen propaganda yahudi... Xheran pun,al jub jub memang terlatih buat kerja mcm 2

  ReplyDelete
 13. So pak lost kena beri penerangan apa perbincangannya dengan anu war tu.

  ReplyDelete
 14. -wakakakka-

  ni pesanan dari chedet dalam artikel terbaru dia berkenaan isu rasuah dalam umno. Dia pelik macamana tak der langsung pesalah rasuah,

  [....]Sekarang kita dengar pula tentang sogokan kepada perwakilan yang akan hadir di Mesyuarat Agong yang akan undi dan tentukan siapa yang akan pegang jawatan apa di dalam parti. Katanya ratusan ribu diberi kepada perwakilan. Benarkah?
  Takkanlah semua cerita yang didengar tidak berasas?
  Kali ini perwakilan terima wang sogokan. Tetapi apabila UMNO dan Barisan Nasional kalah, tidak jadi Kerajaan, bukan sahaja tidak ada lagi peluang tetapi apa yang ada pada perwakilan pun akan tercicir.Saya sinis dan tidak percaya barang seorang pun akan didapati bersalah. - chedet

  Itu kata chedet .. kalau umno nak marah, diorang marah la chedet. Dan kes terbaru SU di tahan kerana bawa duit banyak dalam kereta. Kes ini hangat hangat kuah maggee ... RM75,000 dalam kereta

  Nak buat apa RM75,000 dalam kereta?
  Hmmmm ... dalam keta wak tak der duit, dalam bank ada la .. tapi,

  RHB Bank : RM4.80
  Publlic Bank: RM10.25
  Eon: RM25.75
  Tabung Haji ... tak der sesen pun. Semua dah kuar. Duit nak pakai, tak sempat gi haji.

  ReplyDelete
 15. parpu...

  bagi tau chedet..jgn heran2...UMNO kan maksum, semua yg ade dlm UMNO x buat dosa. Sebab tu xde rasuah...

  wahhhhhhh

  wakakakakakka.....

  ReplyDelete
 16. HAMID, KANG AKU KATA BODOH SI PENCACAI DUBUK KUNYIT MACAM KAU NI KANG KAU MARAH PULAK, APA MATANGNYA TULISAN KAU??? MUAHAHAHA

  KAU TERBAKAR KAN, PARPUKARI DOK PEKENAKAN ANWAR HARI2 KAN??? MUAHAHAHA

  ITULAH HANG BODOH TAHAP KHINZIR, APA YANG CHEDET CAKAP TU SEBENARNYA ADALAH PERINGATAN UNTUK ORG2 UMNO, JANGAN PILIH YANG ADA MASALAH RASUAH, AT LEASET KITA NI OPEN GAK PASAL RASUAH, FUCKATAN RIOT??? SEX ITU SEDEKAH PUN KATANYA BUKAN RASUAH, HALAL, MEREKA DIPERANGKAP...ADUH MAKSUMNYA..

  TUAN PANGLIMA, SAYA SANGAT BERSETUJU DENGA TUAN PANGLIMA, APA YANG BERLAKU SEKARANG NI IALAH NAK DIVERT CERITA LIWAT LAH NI...

  TAPI ANWAR PI SALAH TEMPAT, TEMAPAT YANG ARWAH DATO ISHAK BAHAROM DAH FATWAKAN AJARAN SESAT...TAKKAN TAK BETUL KOT...

  ReplyDelete
 17. Hamid ko ni badigol dubuk berotak lembu,dalam umno ada rasuah,dalam pr pun ada rasuah.. Kenapa ko xleh pk benda yg mudah ar mid,ko ni aku agak kalau kentut, sahih xngaku.. Wlaupun 10 org dengar bunyi 2 keluar dari jubur hang.. Hamid.. Hamid..

  ReplyDelete
 18. ala...
  xyah la letak parpu keratan akhbar tu, kami da tau, sblm kuar bite pon kami da tau. kami saje je.

  ahahaha..

  xde kes..xde bukti..tu la perkataan paberet UMNO/SPRM...

  ehehehe

  ReplyDelete
 19. blog apa ni ...bodoh betul

  ReplyDelete
 20. parpukari celaka!!!
  bodoh nak mampos!!!
  taksub macam yahudi!!!
  wei baik gi mati la!!
  bodoh punye blog hahahahahaha!!!

  ReplyDelete
 21. anon129,

  saudara..tenang..jangan marah2..
  lembu2 apa ni..?
  wakakakakaka...

  jgn la mara, sy jentik sikit je UMNO tu...meh sni sy sapu ubat...

  wakakakakaka...!!!!

  ReplyDelete
 22. wakakaka....

  jgn pilih perasuah..
  klu cam2 jgn pilih mamat2 kat bawah ni:

  najis, hamis albur, ketam, mike tyson,..eh..mcm semu je rasuah?..owh lupa..semu maksum, xkan la rasuah...ADUIII MAKSUMNYAAA....!!!!
  wakakakakaka....

  rasuah sex?..owh ingat lagi ke dgn rasuah sex tu, amboi ko, x baik dowh..org2 rasuah sex tu la yg ko sembah kakinya sbb nak dptkan negeri SILVER...siap comolot g...wakakaka..skang ko nak kutuk depa plak..

  UMNO ni kenang budi ke x? owh kenang body je kot..body altantuya dgn body ziana zain...

  wkakakakakaa...
  wakakakaka...
  wakakakakaka...
  lawak2...

  ReplyDelete
 23. yang umno pun satu juga,kalau dah tahu tok lebai tu mengamal ajaran sesat kenapa tak ambil tindakan.
  jakim,jais menteri di jpm tu mentekedarah gaji buta ke?

  ReplyDelete
 24. parpukari nak kata gila nanti dia marah pula..kalau dah tau 2 orang pkr tu kata seks tu sedekah,yang orang umno pi terima depa tu buat apa?
  oh lupa aku,umno kan parti pengkianat bangsa melayu.

  ReplyDelete
 25. Semalam kimi,harini hamid,esok dubuk plak parpu,muahahaha,tp orgnya sama ja

  ReplyDelete
 26. ape lah yg korang dpt dgn jadi anjing umno nie...umno nie mmg haprak

  ReplyDelete
 27. BIASA LA TU, TUKAR NAMA BAGAI NAK RAK TAPI ORANGNYA SAMA JUGA....MUAHAHAHAHAHA

  ReplyDelete
 28. wakakakaka...

  hamid tetap hamid...
  hamid berasal dari simpang empat..

  wei ini aku da..
  ko x baik dowh tudoh2...

  wakakakaka...

  ReplyDelete
 29. Smlm PARPU
  Arini JIRO#####
  Besok Anon00..

  wakkakakakakaka....
  wakakakakakaka......

  ReplyDelete
 30. hamid


  parpu nie otak mereng skit...org umno mmg halalkan rasuah....rasuah klu umno buat bole...raba2 umno buat bole....klu org lain buat x bole...kat situ org dh nmpk umno ni najis...geli aku...

  ReplyDelete
 31. HAMID ENKO TEMBAK JELA....

  TAKU NANTI TERTEMBAK BONTUT ANU...

  JIRO#####

  ReplyDelete
 32. hoi parpu puki.yg engko kuat menghisap ni apsal bangsat.

  ReplyDelete
 33. semoga allah merestui parti keadilan pimpinan ds anuar. Semoga keadilan rakyat terbela. Saya berdoa ya allah semoga beri kekuatan kepada ds anuar untuk mengharungi dugaan ni dan segera membuke jalan untuknya menjadi PM malaysia.

  ReplyDelete
 34. Isu Altantuya-Najib kecohkan DUN
  -malaysiakini

  padan muka. dah getar lutut!!!!nak terkencingl;a tu.akhirnya terbongkar jugak rahsia terpendam selama ni!!!!!!

  ReplyDelete
 35. najib tak bersalah.org kianat dia.mesti keje anuar.

  ReplyDelete
 36. parpu kari merapu kari..March 11, 2009 at 3:08 PM

  kerja ko nie asyik mengunyit je..

  mentang2 la kari parpu kena tarok kunyit..

  kerja kunyit mcm ko pon dapat la share stim_fulus 60b..

  kekalkan kerja2 kunyit anda...

  ReplyDelete
 37. bro parpu tembak sikit dia org ni. PLS respect bakal PM DS NAJIB RAZAK

  ReplyDelete
 38. UMNO? Dulu kini selamanya mengarut...
  macam sudin kata dalam cerita pendekar bujang lapok...alip mim nun wau... alip tendang wau.. sarkis daa..


  HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

  ReplyDelete
 39. jgn hina unmo mcm tu. Ingat pakatan tu elok sgt ke.tak lame lg keluarla temberangnye

  ReplyDelete
 40. no kunyit no parpukariMarch 11, 2009 at 3:14 PM

  yang bezanya nama;

  semlm parpu,
  arini jiro,
  esok dan selamanya jilat.

  yang samanya kunyit;

  parpu ka,
  dalca ka,
  kari ka, kunyit mesti ada..

  ReplyDelete
 41. KESIAN MELAYU BERGADUH LA KORANG SESAMA SENDIRI......

  JIRO#####

  ReplyDelete
 42. Bezanya PKR dgn UMNO kalau nak kira umor macam cicit ngan tok wan...

  kalu cicit berak kencing terabok tgh jalan aku tak heran.. tapi kalu tok wan yg buat perangai macam tu.. pikiaq lah sendiri..

  alif mim nun wau = sarkis da....

  "hahahahhahahahahahahaha" - pak abu tolong gelakkan

  ReplyDelete
 43. parpu apsal diam je. dah teberak dlm seluar? takan dah besar gini msh berak dlm seluar? tu la jgn ikut org membabi buta. belajar mengenali mana baik dan buruk BN buruk PKR baik. Jgn jd babi penakut ye. JADI JANTAN LE SIKIT

  ReplyDelete
 44. anon 3.16
  parpu tu bukan melayu. dia keturunan mamk. parpu a/l kutty.

  ReplyDelete
 45. http://pkrpasdap.blogspot.com

  jangan lihat sebelah mata..PAS pun ada jumpa dengan Pak Lah...lagipun janji Anwar pada pak lah ialah masuk UMNO bila dibebaskan..

  susah anwar nak jadi PM sebab dia kena masuk UMNO dan tak kan UMNO nak terus lantik dia jadi PM....


  FIKIRLAH

  ReplyDelete
 46. untuk anon 2.32 yang menamakan dirinya sebagai Hamid (sepatutnya Abdul Hamid)

  untuk mengetahui sama ada Anon 00 adalah ParpuKari atau sebagainya yang berkaitan, anda boleh datang ke Jalan Syed Hamid Sagaff Haji Manan, Kluang, atau ke Pandan Mewah, Ampang... kita boleh berkenalan dan anda akan tahu sama ada aku ni ParpuKari, Gomo, PB, ataupun sesapa yang kau sangkakan...

  Terima kasih....

  ReplyDelete
 47. Muahahaha hamid,brapa window ko bukak ar.. Nampak mcm ramai dubuk fuckkan rakyat kat sini tapi orang sama,apara lah hamid,ntah-ntah siang hamid,malam hamidah auww wakakakakaka

  ReplyDelete
 48. Hamid... no worries.. hang jangan ingat hang keseorangan...

  Kat mana ada pembangkang kat situ jugak ada penyokongnya...

  tapi kalu kat situ ada tahi umno...kat situ juga ada pencacai umno

  ReplyDelete
 49. parpu im waiting for you bastard

  ReplyDelete
 50. MUAHAHAHAHA JEBAT, KENAPA KAU NAK LAYAN DUBUK2 KUNYIT NI, DEPA NI DALAM DUNIA, DEPA ANGGAP ANWAR AL JUBURI THE BONTOTI JE YANG SUCI, DEPA NI KALAU SEDARA, PAK ADIK DEPA KENA SONTOT PUN DEPA RELA, DAH JENIS KETURUNAN TAKDE MARUAH...BIASA LE...TENOK LA MAKI MAKIAN DARI PUAK DUBUK KUNYIT, FUCKATAN RIOT YANG TAKDE MARUAH NI...DARI KEPALA SAMPAI LA KE EKORNYA SEMUANYA SONGSANG...

  TAK HABIS2 NAK KUTK DS NAJIB MACAM2, LAGI KORANG KUTUK, LAGI KUAT KAMI ANGKAT DS NAJIB...

  HIDUP DS NAJIB!!! ANDALAH YANG TERBAIK!

  DS NAJIB BIJAK BUKAN MACAM ANWAR AL JUBURI TU, CAKAP BOLEH TAPI OTAK KOSONG, KERJA TAK PANDAI, YANG DIA PANDAI HANYALAH MELIWAT DAN MENJADI TALIBARUT USA JE...

  ReplyDelete
 51. ANON 00, DUBUK2 KUNYIT NI MEMANG BANGANG TAHAP BABI PUN, KAU CAKAPLAH APA PUN MEREKA TETAP AKAN CAKAP ANWAR AL KUNYITI THE HARAMI ADALAH SUCI...SESUCI LEBIHAN AIR KUNYIT YANG MELELEH....

  EEEE JIJIKNYA....AAUUUWWW

  ReplyDelete
 52. DS Najib memang bijak. hanya beliau sahaja dapat menyelamat malaysia dari masala kegawatan ekonomi dan politik. he is the only hope

  ReplyDelete
 53. kesimpulan aku mudah saja... puak2 umno ni semua potential pungkok telus.. aku tgk si tua anuar ibrahim tu xdak la kuat mana kederat dia...

  xkan la xleh nak defend lansung pungkok tuh.. bukannya byk lubang nk kena cover.. satu ja...

  memang sarkis lah...

  ReplyDelete
 54. hai parpu tahi kat jubur tu dah basuh ke? hahaha cepat2 basuh nanti jd kudis. I hope u akn masuk PKR cepat coz itula hasrat terpendam dlm diri u.one day u'l know. trust me

  ReplyDelete
 55. parpungkok

  anak haram. bastard. jgn kuat jilatle anjing.paria. anak luar nikah.

  ReplyDelete
 56. XMEN, MUAHAHAHAHA, AKU DAH TAU PARTI ADIL DARI 1988 SAMPAI LA DAH TUKAR JADI PARTI SEX BEBAS DAN SONGSANG SEKARANG NI, UUUUUHHHH TAK SIOR TEMAN NAK JOIN KOME...IDAK LE TEMAN....

  JEBAT KAU TENGOKLAH SI DUBUK KUNYIT BANGANG NAK MAPOS TU, DIKATANYA ANWAR TU LEMBIK...APASAL DUBUK KAU DAH RASA KE??? AAUUUWWW

  ANWAR NI KUAT MAIN WAYANG, DIA KUAT, TAPI WAYANG TAMIL PUNYA PASAL, DIA PUN BUAT2 SAKIT SUPAYA DUBUK HINA KEKUNYITAN MACAM KORANG NI SEMUA AKAN PERCAYA KAT DIA..SEKARANG NI AKU TENGOK DIA JALAN LAJU JE...NAIK TANGGA PUN STEADY JE, KAU TAU TAK DUBUK KALAU SAKIT BELAKANG NAK BERDIRI LAMA2 PUN TAK BOLEH TAU...

  MEMANG ELOK LA KAMU SOKONG SI KUNYIT AL BONTOTI TU...KAU MEMANG TAK LAYAK JOIN KITA ORG, KITA ADA OTAK...

  ReplyDelete
 57. parpu dah takut.mengalah je la anjing. JGN JD MCM BN. kalo berdegil nnti rakyat akn sumbat dlm tong sampah.

  ReplyDelete
 58. SABAR2 ANON....JANGAN DILAYAN DUBUK KUNYIT NI...MEREKA NI MEMANG ANJING PAKAI TOPENG DUBUK PELIHARAAN ANWAR AL JUBURI NI...

  ReplyDelete
 59. DAHSYAT BTUL PENGIKUT FANATIK ANU...

  MACAM CELAKA...

  JIRO#####

  ReplyDelete
 60. yang engko cite kat aku apasal. puki papu. apahal yang engko takut. kalo ada fakta yang kuat berdebatla. tak malu ke u. jantan ke awak ni? BN musnah sb ada anak luar nikah mcm awak. bangsat mcm awak yg musnahkan parti BN. awak ni ibarat babi berkudis.tlg jgn rosakan imej najib. dia dah nazak da.aku dgr parpu emak engko sontot menyontot dgn babi? betoi ka

  ReplyDelete
 61. Apalah korang nie...asyik tuduh menuduh je...kalu iya pon Pak Lah p sana jumpa Anwar knape? Kan nama nya mkn kenduri...biasalah tu kalu terjumpa...itu pon nk jd cerita...lebai tu pon amik kesempatan...kunun2nya jd mediator...kadangkala nampak gak Pak Lah n Anwar mkn nasi sila kat Lahar Kepar...tak bising pon

  ReplyDelete
 62. YANG SI SIFUL NI PUN KENAPA BIARKAN PUNGGUNGNYA DIUSIK.ITUKAN BARANG LARANGAN,KENAPA TIDAK MELAWAN BALIK?INI YANG AKU MUSKIL YA PARPUKARIIII.

  ReplyDelete
 63. ade gak manusia yg bodoh mcm parpukaricipap nie.....kau pg lah jilat juboq najib tu

  ReplyDelete
 64. wakakakak...sumer comment klakar...aku bole gelak jer

  ReplyDelete
 65. TUNGGU LA CITE DIA DI MAHKAMAH NANI...

  WAHAI DUBUK2 KUNYIT FUCKATAN RIOT, KURANGKAN MAKI LEBIH KAN PRODUKTIVITI..

  MUAHAHAHAHAHA JIRO, LU TENGOK BRO...DEPA SUDAH MARAH SAMA AKU..

  XMEN...TUNGGU JE KAT MAHKAMAH NANTI...TAPI AKU TAK HERAN PUN..

  ANWAR AL JUBURI NI PANDAI BERCAKAP, BAYANGKANLAH, KORANG YANG DAH BESAR PANJANG ADA AKAL TUHAN BAGI BARU DENGAR CERAMAH SIKIT DAH PERCAYA TAKSUB TAHAP BABI...MANA LA TAU KUT2 ANWAR MANDRAM PAKAI KUNYIT PUNYA POWER KA APA KA???

  DIA BARU CAKAP REFORMASI, KORANG DUBUK2 SEMUA TERUS BELAKANG KASI...

  MUAHAHAHAHAHA

  ReplyDelete
 66. depa ni memang la nk jilat joboq najib... tapi sebab ramai sgt yg jilat.. la ni juboq najib dah xdak najis sangat... so yg mana xdapat ni semua kempunan.. tu yg meroyan tu

  ReplyDelete
 67. KELAKAR KE TERBAKAR???

  MUAHAHAHAHAHAHAHA

  HIDUP DS NAJIB!!!!

  ReplyDelete
 68. abistu akal kau pendek sgt ke parpukricipap smpi taksub kat jjeebb tu...cuba kau ckp...sape sai fool tu smpi bole jmp jjeebb...2-3 kali plak tu...nie sumer konspirasi jjeebb(bijan)

  ReplyDelete
 69. Parpu u tanya soalan ape? bkn engko yg terbakar> tak malu!!!!!!

  ReplyDelete
 70. parpu actually ada hubungan sulit dgn rosmah

  ReplyDelete
 71. SIAPA SAIFUL TU SAMPAI ANWAR BAWAK PI SANA SINI??? NAIK FIRST CLASS LAGI, BERDUA PULAK TU...OOHHH..ROMANTIKNYA..

  ReplyDelete
 72. at last parpu mengalah. begitu jugala nasib BEE END nnt

  ReplyDelete
 73. parpufuckari,

  ko tak nampak ke kes2 org umno. pemimpin2 umno. bodoh sgt ke ko ni.

  rafidah dgn kes ap nya,

  najis dgn pembelian kapal selam yang sepatutnya dah jadi tukun. sampai skrg tersadai di lumut, tk boleh pakai.

  KJ dgn kes dok mintak komisen kt bnyk company.

  isyamudin dgn kes ppsmi nya.
  ko mesti sokong ppsmi kn, ye lah ko bkn melayu. tapi mamak belukang.

  apa2 pun ko memang PARPUFUCKARI

  ReplyDelete
 74. analogi vs anal logik

  sayFool = pemuda umno

  sayFool kena shitot a.k.a sontot dgn orang tua bernama anwar ibrahim (ntah betul ntah tidak..)

  sayFool bacul, lemah , pungkok sendiri pon xleh jaga dari serangan si tua.

  so............ apa dia pak abu?????

  "HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"

  ReplyDelete
 75. parpu jangan asyik mengata org. yg kite gi rumah tumpangan (rm15-tu pun aku yg bayar) ape cite. pastu raba-raba aku dan menyontol belakang aku.sakit tau.awak kepuasan-mcm bn, guna duit rakyat untuk diri sendiri. awal2 mase u ajak i, i dah tau u mau main belakang. bang parpu bile bole jmp lg

  ReplyDelete
 76. Anon... pungkok x panaih ka pekena parpukari perisa kari tu?

  ReplyDelete
 77. MUAHAHAHAHAHAHA

  HIDUP DATO SERI NAJIB!!!

  ANDA LEBIH BIJAK DARI ANWAR AL JUBURI....

  ReplyDelete
 78. ni lah dia geng geng "Daulat Najib Jilat Jubor Najib"

  ReplyDelete
 79. Semi Value, Najis, Hisppukidin, Bodowi……….all these idiots of the corrupt Umno government - one thing is certain - majority, a very high majority of the public does not believe anything the stupid, lying and corrupt Umno government says anymore.

  This Umno government has zero credibility with the people of Malaysia and one of the reasons is the public is more knowledgeable and intelligent than all those idiots in government especially those dumb shit heads in Umno.

  ReplyDelete
 80. Parpung kok tu 2x5 dgn raja kumyit,ntah2 siap bergilir2 la.. Eee geli

  ReplyDelete
 81. Alip mim nun wau = sarkis = umno

  ReplyDelete
 82. The Perak case is not a complicated constitutional crisis. It is a simple case of corruption.

  The crisis would not have happened if Malaysia has a truly independent anti-corruption commission like the ICAC of Hong Kong.

  The newly formed MACC has turned out to be a political stooge of BN, answerable to Umno only.

  The ruler could have used the incidence to flush out corruption and money politics. Instead and unfortunately corruption was handsomely rewarded.

  ReplyDelete
 83. Uiks.. Gagak mana yang masuk kat sini?bodoh betul gagak ni

  ReplyDelete
 84. parpu and si jibab tu same je.dua2 anjing kurap jalanan.

  ReplyDelete
 85. This country has racist laws that discriminate against minority citizens. Over the last 3 decades the discrimination has gotten from bad to worse.

  The policies of this government reminds us of South Africa's apartheid days which was condemned by all humanity.

  I wonder how these racists can reconcile their actions with the tenets of their religion.

  ReplyDelete
 86. ORG BODOH JE SOKONG UMNO...TERMASUK PARPUKARICIPAP NIE...SUKE NGAN BIJAN TUH

  ReplyDelete
 87. Parpu...

  im back...
  rindu x?

  wakakakakaka...
  ape ni tudoh2? aku adalah aku, dan aku tidak mempunyai multiple identity, betul..sumpah...

  jap2 nak g masjid nak sumpah cam Say FOoL and Najis...

  wakakakakaka...
  jgn la marah2..aku main2 je..ko ni..dgn membe2 lame pon nak mara2..

  wakakakakaka..
  wakakakakakka..

  ReplyDelete
 88. Awal tahun lalu saya pernah mendedahkan ajaran sesat ini dalam blog saya. Bila berita Pak lah hadir ke madrasah dan Anwar La Exos ada di sana saya rasa sangat terkilan,

  Pertama Sheikh Mahmud Al Kedahi pernah diklasifikasikan sebagai tarekat sesat.

  Adakah La Exos telah berpakat dengan sheikh untuk memerangkap Pak Lah. dan Pak Lah akan dijamukan dengan hidangan yang telah dicampur dengan magis-magis dari sami siam itu...

  Adakah Pak Lah berjaya mengabui mata orang Umno dalam perhimpunan kali ini untuk terus berkuasa? Adakah Anwar akan kembali ke dalam Umno pada 28 Mac ini?

  Seribu kemungkinan. Najib telah berjaya menunjukkan karisma seorang Ketua Negara dalam beberapa siri ucapan nya terutama sekali dalam pembentangan bajet semalam.

  ReplyDelete
 89. I think these idiotic Umno ministers have a competition going on as to who is the biggest idiot, that is why everyday one of them comes out with an idiotic statement.

  ReplyDelete
 90. no kunyit no parpuMarch 11, 2009 at 4:53 PM

  parpu kari

  kunyit mesti

  ReplyDelete
 91. parpungkok a.k.a padilMarch 11, 2009 at 4:56 PM

  Ok lah tuan tanah.... aku nk blah dulu.. sorry arr kalu terlebih kata.. biasa arr... petang2 boring... aku x kisah hang nk sokong najib ka sapa ka.. itu hak individu... komen2 tadi tu biasa la... kalu pi tgk bola sek.A lwn Sek. B waktu dok sokong tu.. mcm2 perkataan keluar.. biasa la tu..
  babai.. salam sory buat tuan tanah

  ReplyDelete
 92. hai i saiful.ala saiful yg ada kes dgn ds anwar. aku tak de apa dgn ds anwar. terpaksa ikut ckp orng BN. kesian kan aku.sekarang ni i teman sejati parpukari. tiap2 malam menyondol bontot aku je keje dia. tak puas2. tp kesian. aku sedih tau tp tak nak ckp kat dia.takut dia terasa.tp sampai bila aku nak pendam dlm hati? actually.................. benda alat sulit parpu terlalu kecik sehingga aku tak rasa apa2.aku rasa lalt punya batang lg besar. INSAFLA WAHAI PARPUKARI.JGN MENUDUH DAN MENYOKONG ORNG MEMBABI BUTA

  ReplyDelete
 93. U FUCKING ASSHOLE KELING PARIA AND KOMUNIS...U SHOULD BE GARTEFUL AS U ARE LIVING IN THIS LAND, FUCKERS...AT LEAST U HAVE FOOD ON YOUR TABLE, TELL ME IF YOU'RE INDIA, I THINK YOU WILL BE A POOR VILLAGE FELLA WHO GONNA LICK SOME GANGSTERS ASS JUST TO STAY ALIVE EH???

  OR IF UR CHINESE FELLA IN CHINA U HAVE TO EAT MOUSE BEHIND YOUR HOUSE JUST FOR SURVIVAL EH???

  WAH, U GUYS ARE TALKING LIKE THIS YOUR COUNTRY ONLY, SINCE MERDEKA MALAY PEOPLE HAVE BEEN VERY NICE WITH U GUYS ALREADY....

  NOW, U BASTARD WANT TO TAKE EVERYTHING...THATS WHY U ASSHOLE ALL LICK THAT ANWAR'S BASTARD ASS RIGHT???

  FUCK YOU ALLL

  ReplyDelete
 94. YA TAIPINGMALI, TAKKAN PAK LAH TAKDA OTAK KOT, DIA PUNYA INTELIGENCE SANGAT LEMAH LA BRO...

  BENDA NI PUN DEPA TAK TAU KE??

  DATO SERI NAJIB MEMANG BERGAYA SEMALAM, WALAU TAK SIHAT TAPI BELIAU BERJAYA PERSEMBAHKAN MINI BUDGET DENGAN BEGITU BERGAYA SEKALI..MEMANG KELASS DS NAJIB NI

  BUKAN MACAM ANWAR PARIA TU, ASYIK DOK MENYALAK JE, TAPI HABUK PUN TAKDE, BALIK2 HANTAR DUBUK2 KUNYIT MASUK SINI CERITA TAH APA2...

  paria paria

  ReplyDelete
 95. PARPU U MALAY KE? I DEGAR U NI ANAK KACUKAN BABI. EMAK U MAIN DGN BABI , DAN MAKA KELUARLA ENGKO DARI PUKI BABI.

  ReplyDelete
 96. TENGOK LA BAHASA FUCKATAN RIOT GUNA, MUAHAHHAHAHA...TUAN2 SEMUA, DALAM PERBINCANAGAN RASIONAL..INILAH JAWAPANMEREKA BILA TAKBOLEH NAK JAWAB SOALAN...MUAHAHAHA, MAKANYA TUAN2 NILAILAH SENDIRI BETAPA HINYA DUBUK2 BELAAN ANWAR AL JUBURI NI...

  MUAHAHAHAHAAHHA...YA TERUSKAN TERUSKAN MAKIAN ANDA...BIAR RAKYAT MALYSIA TAHU MACAMANA MENTALITI FUCKATAN RIOT NI...

  ReplyDelete
 97. Parpu tlg delete gagak2 punya post.. Benci aku tgk.

  ReplyDelete
 98. you mother fuckers, this we will make sure from 10% becomes 1% only

  we will shed all the chinese and indian blood...

  ReplyDelete
 99. HOI, JANGAN MULAKAN PERGADUHAN BANGSA LAH...

  PLS STOP YOUR RACIST STATEMENT YOU ASSHOLE DUBUK KUNYIT....KELING PARIA BETUL LA..

  ReplyDelete
 100. ok..anon.. we'll see.. how dare u anon..

  ReplyDelete
 101. Tenang Parpu Kari

  Jangan Emosional

  Depa akai pendek...tak tahu sapa DS Najib.

  DS Najib lebih master dari Dr M.

  Tapi DS Najib merendah diri...

  DS Najib PM Malaysia Maju, Pak Lah boleh sambung tidur, Anwar AlJuburi boleh rehat dalam penjara..

  ReplyDelete
 102. if u're chinese anon.. then u damn bastard holanjeng.. hamkaleng...

  ReplyDelete
 103. PARPUNGKOK... U STOP IT RIGHT NOW, OR U JUST TELL ME WHERE TO MEET TO SETTLE THIS LA...NEVER PLAY WITH MY RACE AND MY RELIGION...

  ReplyDelete
 104. TOKMUDIM, MEMANG BETUL TU, AKU BUKANNYA MARAH PUN SAJA JE NAK LAYAN BEBUDAK TAK ABIS SEKOLAH NI HA....

  TAPI BETUL DS NAJIB PUNYA STYLE, SENYAP JE TAPI BERBISA BETUL...TERCIRIT LA ANWAR AL JUBURI..MUAHAHAHAHA

  ReplyDelete
 105. wah...

  makin hangit ni perbincangan....

  wakakakaka..

  nk tgk dulu..

  bleh selit ke x bleh selit..

  wakakakaakak

  ReplyDelete
 106. HAMID LU TAK HABIS2 NAK ISAP ANWAR AL JUBURI PUNYA...TAK LETIH KE LU MID DUBUK KUNYIT OI???

  HANG SUKA SEBAB ANWAR AL JUBURI, SUKA HENJUT LAJU2 KAN???

  MUAHAHAHAHA, BUNCH OF BROKEBACK MOUNTAIN MORON LA HERE...

  ReplyDelete
 107. Parpu... Teruskan pejuangan anda usah peduli dengan penyokong extrem pakatan riot ini kerana minda mereka telah disekat oleh ketua mereka iaitu anuar al.... cuma saya harap jaga bahasa anda, jangan ikut rentak mereka kerana mereka telah diajar oleh ketua mereka begitu.SEPERTI KERETAPI, GERABAK AKAN MENGIKUT KEMANA SAHAJA KEPALA PERGI. sayang MALAYSIA.

  ReplyDelete
 108. THANKS FOR YOUR ADVICE...SAYA NI TAK PERNAH MAKI PUN..SAYA GUNA NAMA BINATANG JE SELALU, TAPI DEPA MAKI SIAP P...K..M..K LA SEMUA DEPA SEBUT...ANYWAY THANK U...

  SAYA AKAN INGAT PESANAN ITU...

  ReplyDelete
 109. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 110. woooo...
  woooo...
  woooo...

  parpu,

  wakakakakkaa..henjut2 apakah ini?
  ahahaha..

  xlah aku suka main2 C4...
  main2 ilang2 kan org..

  btw..ko x letih ke menguyit2kan org? wakakakaka...

  best woo...

  wakakakaka..

  ko ni slalu jadi bahan aku je...

  wakakaka...

  ReplyDelete
 111. julee said...

  This country has racist laws that discriminate against minority citizens. Over the last 3 decades the discrimination has gotten from bad to worse.

  The policies of this government reminds us of South Africa's apartheid days which was condemned by all humanity.

  I wonder how these racists can reconcile their actions with the tenets of their religion.
  March 11, 2009 4:42 PM

  wahai mangkuk hayun julee....

  jalan penyelesaiannya cukup mudah... kemas kain baju, bungkus periuk belanga dan berambus dari negara apartheid ni... mungkin ada baiknya orang macam kau ni duduk di Amerika Syarikat atau Great Britain yang sangat-sangat liberal dan tidak mengamalkan apartheid ni... mungkin juga dengan cara berfikiran kau tu, KKK, Skinhead, Punk, White Supramacies, Facist, Nazi akan meliberalkan pandangan mereka dan tidak lagi berlaku pembunuhan atau jenayah berasaskan perkauman di sana...

  Sila berambus dari Tanah Melayu!

  ReplyDelete
 112. YA BETUL ANON 00...EK ELEH HAMID, LU ASYIK ISAP ANWAR PUNYA, FREE THINKER PUN LU TAK KISAH KAN...LU NI PUN MESTI KELING PARIA PUNYA KAN..

  KEPADA YANG TAK PUASHATI DENGAN KERAJAAN MALAYSIA!!!

  AIR ASIA XXX ADA MENAWARKAN TIKET SEHLA KE INDIA DAN CHINA PADA HARAGA RM0.09 JE...SO SESIAPA YANG BERMINAT SILALAH BELI TIKET ITU...TAPI TAKPE TIADA HAD MASA, BILA2 NAK BELAH DARI BUMI BERTUAH NI...DIPERSILAKAN...

  ReplyDelete
 113. Dulu UMNO-BN jugak yang buang DATO' HAJI ISHAK BIN HAJI BAHAROM
  sebagai Mufti Negeri Selangor. Sekarang ParFUCKari nak guna low yang mufti kena buang tu buat pada warta negeri Selangor. Pirrahhh!.... Kenapa tak cari hujah dari Ulama UMNO. Dulu UMNO dan ngko ParFUCKari nafikan HAJI ISHAK BIN HAJI BAHAROM sebagai parti pembangkanglah!...

  ReplyDelete
 114. Dah..dah..dah..
  Penyokong Umno haram jadah dah gelabah dah.Yang dok fitnah tak tentu pasai ni ..kenapa?
  Woiii Parpu....
  Kalau hang berasa ketar-ketar sangat pasai perjumpaan tu...cepat2 lah bertaubat dengan taubat Nasuha.Tangan dok fitnah org lain tanpa usul periksa.
  Parpu bangang....Kau tunggu le apa yang akan berlaku selepas ini.Jangan dok gelabah tak tentu hala.Macam babi hutan masuk pekan je.Malu le sikit...
  Diorang tu pergi berjumpa dengan ulama2 tersohor.Bukan macam Najib tu.Kalau ada perjumpaan kat Monggolia...laju aje dia pergi.
  Pak Lah dan Anwar ada perancangan yang baik untuk umat islam negara ini.Tak de kena mengena dengan politik.
  Mereka minta pandangan ulama2 tu tentang nak tadbir negara mengikut lunas islam.Bukannya tubuh kerajaan secara HARAM.Barang yang Haram ni..Allah tak suka.Camne nak bagi jadi kerajaan Halal.
  Tu..la..Korang ni terlalu rakus untuk pegang kuasa.Sampai Haram\Halal pun tolak tepi.

  Aku memang tak sokong kerajaan yang HARAM.Sebab yang tubuh kerajaan HARAM adalah org yang tak berpegang pada hukum Islam.Main hentam aje.Tak kira dosa pahala.Janji seronok dan puas hati.
  Ko tolong le nasihatkan Idola ko si Madet tu supaya nasihat sikit budak Suruhan dia si Najis tu.Jangan laju sangat.Kalau accident...hancur lebur.

  ReplyDelete
 115. Kah..kah..kah...
  Aku nak tergelak betui la.
  Ada mamat panggil Parpu...Parpungkok.
  Hee,,hee,,heee
  Memang kena sangat le dengan gelaran tu.Blog dia pun asyik cerita pasai pungkok.

  Selamat berblogging ParPungkok woiii

  Kah...kah...kah....

  ReplyDelete
 116. Parpuka,ko patut tambah catatan baru kepada org-org PKR ni tajuk nye..MENGAPA KORANG TANGKAP CINTAN PADA ANWAR BIN IBRAHIM..?? ataupun
  KENAPA KORANG SAYANG GILA BABI PADA ANWAR BIN IBRAHIM?? jangan kaitkan lansung dengan UMNO/BN,hanya dirinya sahaja.
  jadi kite leh tau ape yg mereka fikirkan..dari apa yg otak kita yg tajam ni fikirkan dan mata kita yg power ni dapat lihat disebalik bayang-bayang ANWAR..haha.

  ReplyDelete
 117. Is This The Quality Of PKR's Comments?March 11, 2009 at 10:32 PM

  Salam Parpu,

  Memang sudah menjadi resmi penganut-penganut Anuar dan Kaum Pendatang Chauvinist mengeluarkan kata-kata kesat untuk menunjukkan mereka benar.

  Mungkin mereka rasa yang ini akan membuat rakyat suka akan mereka.

  Alangkah bodohnya perangai itu.

  Terimakasih ParpuKari dalam usaha kamu menunjukkan belang mereka sebenar.

  ReplyDelete
 118. Bg pendapat sy,,sy takla suka dengan dgn NAJIB ..dgn Paklah lagi la sy taksuka lembik n si menantu dia Khairy dan setengah menteri yg lain ..itu nama TIDAK TAKSUB dgn UMNO/BN..tetapi amat taksuka pada ANWAR kerana dia amat MERBAHAYA pada MALAYSIA..ada diantara korang setuju apa yg sy katakan?. Sy berasa masih selamat aman dibawah pemerintahan BN wlupun BN telah buat mcm2 perkara yg tidak menyenangkan. Lau Anwar jadi PM dia akan turunkan harga barang n minyak HAHAHA tidak..takmungkin dan takan boleh turunkan..lau turunkan esk naik balik hehe..biasala tu ekonomi. :)

  ReplyDelete
 119. Parpukari is no longer relevantMarch 11, 2009 at 11:22 PM

  parpukari, over time this blog has turned in a machine of hate and racism.

  I cannot reconcile the things you said earlier to this "new" you.

  Frankly I wish you the very worse. You and your hate spewed garbage that you churn out.

  ReplyDelete
 120. HAI GUYS...HOW ARE YOU???

  NO LA BRO I AM NOT RACIST LA...HOW CAN U CALL ME RACIST...

  WHEN U GUYS SAY ANYTHING ABOUT MALAY...WE HAVE TO KEEP QUIET..BECAUSE THAT IS UR RIGHT...BUT WHEN MALAY SAY SOMETHING ABOUT OTHER RACES...WE ARE CALLED RACIST...WHAT THE HELL IS THIS MAN??? IS THIS UR ANWAR'S MAIN BELAKANG POLICY AAAA???


  ANTI ANWAR AKU SETUJU DGN KAU, AKU PUN TAK PERNAH TAKSUB, BAGI AKU MANUSIA SEMUA ADA KELEMAHN DIA...

  IS THIS THE QUALITY OF PKR?? YA INILAH SAYA NAK TUNJUK RAKYAT MALAYSIA BAHAWASANYA PENCACAI2 ANWAR AL JUBURI NI SEMUANYA BEBAL...MENTALITI TAHAP KHINZIR PUNYA...MUAHAHAHA


  ANON 6.40

  Dulu UMNO-BN jugak yang buang DATO' HAJI ISHAK BIN HAJI BAHAROM
  sebagai Mufti Negeri Selangor. Sekarang ParFUCKari nak guna low yang mufti kena buang tu buat pada warta negeri Selangor. Pirrahhh!.... Kenapa tak cari hujah dari Ulama UMNO. Dulu UMNO dan ngko ParFUCKari nafikan HAJI ISHAK BIN HAJI BAHAROM sebagai parti pembangkanglah!...

  March 11, 2009 6:40 PM

  FATWA MUFTI TU BUKAN BOLEH BAWAK MAIN2 TAPI KALAU KORANG SANG DUBUK TAK PERCYA DAN CUBA PUTAR BELIT, AKU TAK HERAN LA, KORANG NI SAMA GAK MACAM KORANG PUNYA BAPAK TIRI AL JUBURI TU, SEMUANYA KONSPIRASI...

  ADA YANG KATA MEREKA NAK REFR ULAMAK!!! KALAU YA PUN TGK LA ULAMA MACAMANA DUBUK OI....

  ReplyDelete
 121. salam,

  x syak lagi sesuatu sedang dirancangkan tapi rasenye pak lah pandai gak, da berapa kali da anwar kne main degan dia..

  insyaaallah malaysia akan terus diberkati dan dirahmati..

  aminnn...

  ReplyDelete
 122. WOII LETIH LA KORANG NI.. DAH TAK DA KEJA LAIN KERR!!!! ORANG PAGI2 BUAT KEJA, NI KEJA BACA BLOG, MAKI ORANG, KUTUK ORANG.. BUANG KAREN LA KORANG NI...

  ReplyDelete
 123. To ParPungkok Bin NarjisKog

  Hanglah manusia paling CELAKA dan BABI dalam dunia ini.Hang cuba mempermainkan pertemuan pemimpin negara dengan Ulama tersohor.Hang cuba putar belit fakta dengan mengatakan ulama tersebut mengajar ajaran sesat.Namanya aje sama...tapi orangnya berlainan.Buka mata hang luas2 sikit sebelum nak menulis.
  Don't bullshit around...
  Woi Barua...
  Aku tetap sokong Pak Lah daripada Najis.Pak Lah lebuh telus dan terbuka.Najis pun terbuka jugak...lebih kepada membuka kain wanita Monggolia.
  Woi Babi..
  Hang cepat2 lah bertaubat dan jangan dok melagakan orang.Semua orang hang benci tak kira UMNO atau PR.Pak Lah,KJ,Anwar,Nizar dan Karpal dah jadi mangsa fitnah hang.Hang nak sokong Mamak Madet,anak Madet,Najis dan Sayfool..itu hang punya pasal la.Tapi hang jangan dok fitnah orang lain.Jangan jadi Abu Jahal atau Abu LAhab.
  Hang ni Islam ka Kafir?
  Hang ni manusia ka BABI?
  Hang ni insan ka BERUK?

  P/s-Minta doa supaya Allah buka hati hang Parpungkog oiiii..

  ReplyDelete
 124. anon 12.30, KORANG NI MACAM BIASA LA, APA SAJA SI PELIWAT TEGAR TU BUAT SEMUA BETUL...TAKPA LA TERUSKANLAH...DAN DAN ORANG LAIN LA PULAK...ADUH..

  ANON YANG BAGI POSTING PASAL TUNKU, ITU SEJARAH LAMA, TAKKAN HANG TAU LAGI DUBUK OI, JANGAN MAIN COPY PASTE KAT SINI OK, KITA TAU SEJARAH TU...SINGAPURA LA HASILNYA KAN??

  SAYANG SINGAPURA TERLEPAS, TAPI TAKPE KALAU NAWAR AL JUBURI JADI PM, SATU MALAYSIA AKAN DITADBIRKAN OLEH AMERIKA...HEBAT KAN??

  MUAHAHAAHAHAHA

  ELOK LA MAKI LAGI ANON2 OI, ORG DAH NAMPAK FUCKTAN RIOT YANG BEGITU SUCI DAN MEMBELA BANGSA MALAYSIA KONON..HE HE HE

  ReplyDelete
 125. Hang cepat2 lah bertaubat dan jangan dok melagakan orang.Semua orang hang benci tak kira UMNO atau PR.Pak Lah,KJ,Anwar,Nizar dan Karpal dah jadi mangsa fitnah hang.Hang nak sokong Mamak Madet,anak Madet,Najis dan Sayfool..itu hang punya pasal la.Tapi hang jangan dok fitnah orang lain.Jangan jadi Abu Jahal atau Abu LAhab.
  Hang ni Islam ka Kafir?
  Hang ni manusia ka BABI?
  Hang ni insan ka BERUK?

  INI NASIHAT JENIS APA NI???

  NASIHAT ALA ZIONIS THE DUBUK PENJILAT KUNYIT KE???

  ANWAR MEMANG SUKA MAIN BONTOT, NIZAR MEMANG CELAKA, KARPAL BENGGALI GILA,DAN SEMUA PEMIMPIN FUCKATAN RIOT TAK BOLEH PAKAI, AGAMA PUN BOLEH DI ADJUST SEMATA MATA NAK KUASA PUNYA PUNYA PASAL..

  PAKLAH AND KJ...LU PIKIR LA SENDIRI

  ReplyDelete
 126. ucapan anwar di parlimen-

  JAWAPAN SAYA UNTUK SI MURAHGURU KUNYIT

  AKU TOLONG JAWAB SI AL JUBURI NI, ANWAR PATUT BERSYUKUR AKU TAKDE KAT PARLIMEN LAH....

  DEIII PELIWAT HANG DOK BUAT KECOH SANA SINI, DOK BERPOLITIKING KAT PERAK SAMPAI LA KE SABAH, PASTU HANG TAICHI BALIK KAT KERAJAAN???

  HANG PUNYA WAYANG TAMIL MEMANG DASYAT LA...ITU LA AKU KATA KALAU FIRAUN TENGOK SI AL JUB JUB NI PUN DIA AKAN FIKIR DIA LAGI BAIK...MUAHAHAHA

  YANG DOK BUAT DEMONSTRASI KAT JALANAN TU ORANG2 SAPA MURAHGURU KUNYIT OI??? SIAPA? TAK DENGAR LA, CUBA CAKAP KUAT SIKIT...

  HAAA TAU PUN HANG PELIWAT OI...PENCACAI2 DUBUK KAU LA SI JUBURI OI..

  HANG JANGAN NAK BUAT WAYANG LA ANWAR HARAMI...KITA SUDAH TAU TAKTIK LU SEMUA LA, LU SETAKAT NAK TIPU BUDAK2 UNIVERSITI YANG TAK HABIS BELAJAR TU BOLEH LA ANWAR AL JUB JUB...LU DENGAN FUCKATAN RIOT LU MEMANG TAK LEH PAKAI, APA LU BIKIN KAT SELANGOR NI PELIWAT OII....JALAN2 SEMUA MACAM HARAMJADAH JE...KENAPA PBT TAK BERGERAK NI...APA??? TAKDE PERUNTUKAN??? BUKAN KE SELANGOR NI NEGERI YANG TERKAYA ??

  LU BUAT APA DENGAN DUIT RAKYAT ANWAR AL JUBURI OII???

  TAPI LU PUNYA PENCACAI KALAU LU BIKIN PRIJEK DEPAN MATA PUN DORANG TAKKAN PERCAYA PUNYA, PASAL DEPA SEMUA DAH TAKSUB KE TAHAP KHINZIR...

  APA LU CERITA NI BELAKANG MARI MAN???

  ReplyDelete
 127. MAAF LA YEA KAWAN2 SEMUA KADANG2 BAHASA SAYA TERKASAR SIKIT ...MUAHAHAHA

  ReplyDelete
 128. Parpukari,
  who ever you are,I really like your deep feeling of disgust towards Anuat Berahim. Those commenters must really love to hate you. Keep it up.

  OOps , maafla. Terlajak tulis bahasa orang putih. Tabik spring kat hang parpukari.

  Anwar tak perangkap pak lah. pak lah dah kata, dia tak tau pun sianuarpun nak pi kenduri tu. Samsul el toro loco pun ada kat situ. bukan main lagi menyambut pak lah. samsul ni la dok buat cerita kata pak lah ada sebut "dah terlambat". MSO pun kata ada dengar orang dalam majlis tu kata" harap jadi". Apa dia pun tak tau. semua ni hearsay.

  Agak aku siAnuar kata kat paklah:

  " kalau chek lompat masuk BN dan bawak dua tiga ekor lagi,paklah terima dak, okay dak?" boleh chek sokong paklah teruih jadi PM, bagi kat chek TPM sudahlah, post lama dulu pun kira okay.Dok bagi kat Najib buat apa, pak dia dulu dah jadi PM cukupla".

  paklah pun menjawab " pungkoq hang! dah terlambat. Dulu hang dok pulun nak pelingkup aku.Dalam UMNO dulu pun hang nak pelingkup aku. Tak sedar diri, masuk UMNO dulu nak jadi calon, AKU yang tolong mereka resit UMNO bagi cukup 10 tahun. Kalau aku tak buat tak merasa hang jadi menteri. mahadett buh hang dalam lokappun aku tolong pekeluaq. lepaih Hang keluaq lokap pun hang tak berenti dok pelingkup aku. Awat hang ingat orang UMNO mau hang lagi ka. Balik pi isilah borang keadilan, dok mengaku ketua umum saja, ahli pun tak jadi. heran aku bodoh betoi pengikut hang. ketua umum pun tak jadi ahli.jangan dok harapla UMNO nak terima hang balik."

  " takkan sampai macamtu sekali marah kat chek. chek bukan dok pelingkup abanglah. cek meluat kat najib tu saja. Kalau dia jadi PM mampuih chek. Sebelum dia jadi PM abanglah adjust sat kes liwat chek. takkan tak boleh kot. Kita sama-sama orang Penang. tak jadi pm pun takpala, jangan masuk lokap sudahla. kesian kat azizah." kata Anuar.

  " sudah terlambat." jawab paklah dengan tegas lalu berlalu pergi.

  ReplyDelete
 129. muahahahaha TQ MAHADETT, TERIMA KASIH DI ATAS SOKONGAN ANDA

  NICE STORY, I LIKE IT...

  TAPI RISAU GAK BRO, AKU HARAP PAK LAH BERPEGANG PADA JANJI DIA..

  ReplyDelete
 130. SUKA SANGAT LA PARPU TU.
  DEPA TAK TAU KA,ANUAR ADA TAWARAN UNTUK MASUK UMNO SEMULA.
  ANUAR PUN MASIH BELUM BUAT KEPUTUSAN LAGI.

  ReplyDelete
 131. muahahahaha, dah kalau tala lubang jubo punya kaki semua dia boleh buat punya

  ReplyDelete
 132. bahalol taraf anjing kepala babi umno ni....dah lah korang ni penjilat bontot2 babi anjing umno...baruah punya pencacai umno...ko tu yg sesat bangsat anjing babi umno...

  ReplyDelete
 133. woiiiii parpukari bangsat....ko ni dah taraf anjing@babi umno lah najis....ko amik taik umno cmapor ngan kari ko..........selet kat bontot babi umno tu....pastu ko g lah jilat baruah....umno bangsat babi anjing haramjadah...PUKIDAMELAKA

  ReplyDelete
 134. X payah nak nak marah2 dan maki2 parpukari tu. dia tu dibayar untuk mengendalikan blog yg menyokong najib. najib bayar dia maa.. dah la blog proumno ni x banyak. bermati-matian dia nek pertahankan najib tu. sbb setiausaha najib akan tgk semua pengendali blog2 suruhannya ini. klau x boleh patahkan hujah pun asalkan dpt melawan gdn perkataan "jubur..jubur..jubur.." pun jadilah. pun najib akan bayar jugak. tapi x banyak laa. setakat lepas bayar bil internet bulan2 jer la. xper laa.. dah mereka tu suka cari makan dgn kerja2 haram mcm ni , kita nak kata apa kan. biar jer la mereka menyalak. cari makan beb.. nak buat mcmana.

  biarkan si najis terjun dgn pencacainya.. biarkan.. biarkan..
  hehehe... aku xder blog.. tp klau x puas hati boleh call aku.. 0133386218

  ReplyDelete
 135. parpukari,
  makin lama di masak ,makin sedap.

  kasi hangit skit bro..kasi panas lagi..biar kita tgk dorang menyalak

  http://pi5au.blogspot.com/2009/03/amal-munkar-nahi-maaruf-skandal-rasuah.html

  ReplyDelete
 136. DATUK SERI ANUAR IBRAHIM ADALAH CALUN PERDANA MENTERI AKAN DATANG.
  SERONOKNYA PENANTIAN INI.

  ReplyDelete
 137. apahal korang nak marah kat parpuka hang pa terasa nooo..Hahaha.bagus2.terima la kenyataan..kesian tengok korang tergedik gedik pertahan kan ANWAR padahal ada antara apa yg diperkata oleh PARPUKARI adalah BENAR sebab takbenar tu korang TAKPAKAI OTAK UNTUK BERFIKIR.asyik nak salahkan org lain..DAH MUAK JEMU AKU DENGAR PEMBANGKANG NI SALAH SIKIT SALAH BN SALAH SIKIT SALAH BN DAH TAKDE IDEA LAIN..junjung sangat Anwar tu junjung la..harap PAS keluar dari PKR untuk menjadi ISLAM yang lebih baik dan di hormati semua masyarakat dunia.

  ReplyDelete
 138. lu cakap macam babiiii tertusuk duri kat jubooorr taikk dia ler brooo..K

  ReplyDelete
 139. Bro you jangan susah hati. aku kenal sangat Paklah ni. Dia ni orang kampung aku.Dia memang meluat betoi kat anwar ni. Seburuk-buruk orang PAS Paklah boleh terima lagi. Munafik macam Anwar ni Paklah memang meluat sangat.

  Cuba hang teliti gambaq masa depa tengah makan. Hang nampak dak sapa yang dok tersengeh dok buat lawak. Anwar sorang saja. Hang tak kan tak kenal si Anwar, selalu dok buat lawak bodoh. Paklah senyum pun dak. Takkan hang tak nampak. A picture tells a thousand stories.

  Rumah terbuka raya Paklah di Penang dua tahun sudh Anwar pun mai. Aku pun ada disitu. Paklah layan lebih kurang saja. Orang lain pun buat dak saja kat Anwar. Duk sat dia pun belah.

  Balik ke cerita di rumah Sheikh Mahmud al kedahi.lepas paklah balik Anwar masih disitu bersama Tok Sheikh Mahmud.

  " Anuat, aku nak tanya hang sikit. Betoika hang buat kerja haram tu? tanya Tok Sheikh.

  " Kerja haram apa?"jawab Anwar,
  buat-buat tak faham soalan Tok Sheikh.

  " Benda tulah apa lagi. Perangai umat Nabi Luth tulah. Hat yang budak siful tu tudah hang lah." tanya tok Sheikh lagi.

  " Mana ada chek buat. Depa saja-saja reka-reka cerita. Ni semua kerja Najib tulah. Dok nak perburuk chek" jawab Anwar.

  " Kalau hang tak buat, takkan budak tu sanggup tuduh hang. Sanggup angkat sumpah laknat dalam mesjid pulak tu. Yang hang dok kata hang tak buat, awat hang tak buat angkat sumpah sama kata hang tak buat. Bukannya hang tak tau pasal bab sumpah ni. Hang pun tau. Kalau hang betoi-betoi tak buat, tentu hang berani buat sumpah. Biaq semua orang dengaq.Sampai la pun hang tak buat. Dulu masa hang kena tuduhpun hang tak buat. Pi court hang kena lokap. Dok kata tak buat juga." sambung Tok Sheikh.

  " mana ada, chek tak buat eh"

  " Aku tengok ayaq muka hang la ni pun aku boleh agak hang memang buat. Aku tengok cengkung lain macam saja. Nampak belemuih, tak jernih macam dulu. Hang la ni pun nampak pelik semacam saja. Hang bukannya tak tau buat kerja haram tu dengan binipun Nabi tak mengaku umat, ni pulak dengan sama-sama jantan. Tulah hang dok berkawan sangat dengan orang putih haramjadahtu. Depa takpa la. Agama pun takdak. Menikah sama-sama jantan, betina sama betina pun boleh." kata Tok Sheikh.

  "benggali tua tupun suruh hang taubat. dia tau kut perangai tak elok hang. Bukan ka dia loyar hang dulu.Tentu hang cerita kat dia masa kes lama." sambung tok sheikh.

  " dak aih! chek tak buat aih! depa saja-saja dok mereka cerita. Chek la ni pun tua dah. Hat tu pun tak berapa nak elok dah." jawab Anwar.

  " tadi sebelum hang sampai aku tanya abang lah hang pasal benda ni. Aku tanya dia betoi ka anwar tu buat benda tak senonoh ni.Hang tau dia jawab apa. Dia kata polis bagi tau dia memang hang dok buat kerja ni. Dari dulu lagi hang dok buat kerja ni. Tu yang tok det marah sangat kat. dia ingat hang baguih, rupanya pelesit bab macam tu, abanglah hang habaq. hari tu ada aku terjumpa tok det. aku tanya dia pasal hang. dia jebeh mulut saja tak kata apa." tok sheikh berkata lagi.

  anwar diam tidak menjawab.

  " hang pi balik lah. Pi pikiaq balik. berenti dok buat kerja-kerja tak elok tu. tok sah dok pemohong orang dah. elok juga hang tobat.berenti dok jadi barua orang putih tu. hang pun dah tua. tok sah dok pikiaq nak jadi perdana menteri. bagi kat depa hat muda-muda. depa pun boleh buat elok. bukan hang saja pandai depa pun pandai macam hang juga. tah depa lagi pandai dari hang. Najib buat silap mata sekali, perak bulih kat dia. hang nga-nga.hang baru dok canang rata nak pelingkup abang lah hang,najib pelingkup hang se das saja. macam tu lah orang buat kerja. tak riuh. yang hang riuh macam tongkang pecah, tapi apa pun tak jadi. macam dulu nak pejatuh tok det. last-last tok det tendang hang keluaq.sudahlah anwar oi. baik hang pi mengaji balik. dok rumah dengan anak-anak, jaga azizah elok-elok. dia tu baguih. jangan hang dok melilau cari betina lain." kata-kata akhir tok sheikh.

  Gamaknya itu saja yang berlaku di majlis Sheikh Mahmud al kedahi.

  ReplyDelete
 140. Muahahaha.. Memang baguih ceghita hang mahadet oii.. Muahahaha..

  ReplyDelete
 141. salam parpu,

  aku tk mau cerita bnyk

  negara kita skrng tengah carca merba, mcm2 jadi, bn buat hal lah. pr buat hal lah.

  org islam jadi mangsa.
  bangsa lain kt negara kita ni makin kaya, org melayu makin layu.

  pada pandangan aku semua masalah ni akan selesai klu kita ikut ajaran nabi junjungan kita MUHAMMAD SWA.

  kita buat apa yg baginda jalankan masa zaman penyebaran islam sampai seluruh dunia.

  undang2 islam harus dijalankan. segala permasalahan dalam negara ni pasti akan selesai. HUDUD bukan hanya untuk penzina, pencuri atau murtad sahaja.

  undang2 ALLAH ni lengkap selengkapnya. kenapa negara malaysia yang dikatakan negara Islam tk menjalankan undang2 islam.

  alasan yang diberikan M'sia ni rakyatnya majmuk, tapi kita kena pikirkan jugak, dulu masa zaman rasulullah pun bkn rakyatnya semua islam. baginda dapat jalankan juga hukum allah. pimpinan beliau menjadi satu empayar yang kuat dari segi ekonomi, pendidikan dan juga pertahanan. semuanya disebabkan mengikut ajaran islam sepenuhnya.

  kenapa m'sia tk boleh buat mcm 2, kita ada raja yang beragama islam. ketu negara kita org islam. kenapa kita perlu mengikut telunjuk org bkn islam yang menentang perlaksanaan HUDUD. kita islam yang bacul kah.

  fikir-fikir kan lah.

  wassalam.

  ReplyDelete
 142. anon 12.09:
  Pandangan dan cadangan yang bagus. Cuma satu sahaja kamu terlepas pandang.Sebagaimana kamu sebut Melayu makin layu. Kuatkah kita pada masa ini? Utuhkah perpaduan kita? Sepakatkah kita?

  Kalau dalam soal penggunaan nama Allah pun kita berbalah sesama kita sendiri, kerana pegangan politik kepartian kita bagaimana hendak melaksanakan sesuatu yang lebih besar.Selagi kita terbelenggu dengan politik kepartian untuk merebut kuasa memerintah, cita-cita kamu tidak mungkin kesampaian.

  PAS telah memerintah sekian lama di Kelantan. PAS juga gah menjual ide perlaksanaan hukum Hudud sejak sekian lama. Kenapa setelah sekian lama memerintah Kelantan, Hudud masih belum dilaksnakan. PAS juga berpolitik. PAS bukan agama, PAS parti politik yang jual agama. Pemimpin PAS yang kebanyakannya berilmu agamapun gagal untuk sepakat melaksanaan hudud bagaimana kita nak berharap kepada yang lain. Haji Hadi semasa menerajui Trengganu pun pernah kata, HUDUD ni peratusannya kecil sahaja jika dibandingkan dengan tuntutan lain. Dia ada sebut persennya saya tidak ingat. Itu lepas dah dapat kuasa. Sebelum berkuasa bukan main lagi jual ide Hudud. Ini reliti orang yang berpolitik. Kalau tak PAS dok pukul canang bab Hudud, orang kita pun tak sebut Hudud. PAS manipulate hudud untuk dapat sokongan sebab PAS tahu orang Islam mesti sokong. Sekarang hudud bukan lagi priority PAS kerana mengejar sokongan kawan-kawan dalam PKR dan DAP.

  Perlu diingat semasa Baginda Rasul ALLAH, Muhammad saw menjadi pemimpin kerajaan Islam Madinah. orang Islam mempunyai kekuatan yang digeruni oleh bangsa-bangsa lain.Bukan sahaja kekuatan ketenteraan, tetapi juga kekuatan ekonomi dan jati diri. Apakah kita sudah mencapai tahap itu? Apakah tidak mungkin ada juga di kalangan seagama kita, akan bangkit menentang perlaksanaan hudud? Tidak kurang juga di kalangan kita yang mengaku agamanya Islam tetapi menganuti idealisme liberal, memperjuangkan hak asasi melampaui batasan agama. Bagaimana mungkin orang lain dapat menerima Hudud sekiranya, dari kalangan kita sendiri menolak perlaksanaan Hudud.

  Apakah tidak mungkin akan berlaku penentangan yang akan meruntuhkan keharmonian sedia ada? Apakah kamu yakin sekiranya hudud dilaksanakan ianya akan kekal terlaksana? Apakah kamu terlupa dalam proses demokrasi rakyat mempunyai kuasa untuk merubah kerajaan? Apakah kekuatan politik kuasa yang kita ada dapat menjamin kestabilan negara dan perlaksanaan hukum ini?

  Dalam apa jua keadaan sekalipun yang dituntut daripada kita adalah kebijaksanaan. Kebijaksanaan dalam mengharungi cabaran. Akal fikiran yang dikurniakan Allah perlu dimanafaatkan, bukan kedangkalan yang dicemari emosi dan nafsu diterjemah kepada tindakan yang merugikan.

  ReplyDelete
 143. hehehe... aku xder blog.. tp klau x puas hati boleh call aku.. 0133386218

  March 12, 2009 3:41 AM

  KAU NI MESTI DUBUK PELIHARAAN ANWAR AL JUBURI TU KAN??? KAU TUDUH AKU DI BAYAR, MUAHAHAHAHA, BETAPA HINANYA PENCACAI2 KUNYIT NI, PADA MEREKA SEMUANYA DUIT..TAKDE DUIT KERJA TAK JALAN..

  DEMI ALLAH, AKU TAK DIBAYAR OLEH SESIAPA PUN...AKU BUAT NI DEMI BANGSA, AGAMA DAN NEGARA..

  ANWAR ADALAH TALIBARUT YAHUDI, DAN SESEIAPA YANG MENYOKONG ANWAR AL JUBURI NI DIKIRA PENGKHIANAT BANGSA JUGAK....FUCKATAN RIOT KEPANASAN SEKARANG NI....AKIBAT DIMAKAN SUMPAH...

  ReplyDelete
 144. mahadett, cerita yang sangat bagus...tq bro

  ANON 12.09, AKU AMAT BERSETUJU DGN MATANGSAGA..

  KESIMPULANNYA, WAHAI BANGSA MELAYU...ANWAR AL JUBURI INI ADALAH SANGAT BERBAHAYA ORGNYA...

  ReplyDelete
 145. AIK??????? DULU KORANG MAKI HAMUN ARWAH DATO' ISHAK BAHAROM, SKANG KORANG GUNA PAKAI LAK FATWA DIA. KALU FATWA PASAL RATU CANTIK DULU KORANG TENTANG HABIS2AN SAMPAI KENA PECAT ARWAH. APA KENA KORANG NI, NAK REKA CITER PUN BIAR LER LOGIK. MMG DASAR AMENO PENCACAI NAJIS DALAM TONG YG ROSUCK

  ReplyDelete
 146. parpu anak haram. aku ada bukti bahawa u dapat bayaran daripada BN.bangsat jgn dok tipu org.AWAK MENYONTOT BELAKANG AKU PUN AKU BAYAR ENGKO.

  ReplyDelete
 147. aku tak support mana-mana parti.semua same je. Tp najis mmg penjahat.tak layak jd PM. parpu mcm anjing jalanan pengikut setia BN.bangsat.babi.batang kecik dpd lalat

  ReplyDelete
 148. Bodoh orang UMNO nie tahap gaban. Orang rasuah pun mereka angkat jadi pemimpin. Memang bengap betul orang UMNO nie!....

  ReplyDelete
 149. bang parpu, where r u sayan. i miss u like crazy walaupun muka u mcm babi, perangai u mcm BN bangsat, benda mu kecik

  ReplyDelete
 150. Saiful duubur aljub jub,kalau ada bukti kemukakanlah.jgn cakap saja.. Aku pun nk tengok.. Saiful al jub jub.. Aku tggu ni ..

  ReplyDelete
 151. Lihatlah,dubuk peliharaan murahraja kunyit mula berkata-kata muahahaha

  ReplyDelete
 152. ParFUCKari perangkap Pak Lah jumpa Anwar di Hulu Langat!... Ehhh!.. betul ker... cerita nie!....

  ReplyDelete
 153. WAH BETUL LA! DUBUK2 KUNYIT, CANTIKNYA BAHASA KOME..MUAHAHAHAHAHA

  KALAU PART KOME, SEMUANYA HALAL KAN???


  MUAHHAHAHAHA...

  ReplyDelete
 154. Saya memang suka kunyit, sebab kunyit adalah penyedap bila menyontot. Masakkan kegemaran keluarga mamak

  ReplyDelete
 155. Mahu service bontot percuma? Call or sms 0133386218.

  ReplyDelete
 156. sedih aku membaca komen-komen dalam blog ini. kenapalah orang melayu beragama islam bertelagah antara satu sama lain semata-mata kerana politik???

  Parpu,

  kan lebih baik hang tulis pasal mengahayati bulan maulidur rasul...

  Kita semua anak-anak generasi muda skang ni sudah lupa akan menghayati kedatangan maulidur rasul..

  Semoga para pemimpin negara kita tidak akan lupa akan pesanan NABI kita supaya berpegang kepada sunnah dan AL-QURAN supaya tidak sesat...

  ReplyDelete
 157. mata hati,

  AKU SUKA NASIHAT KAU TU, BETUL ORANG MELAYU KITA SEKARANG NI TERLALU TAKSUB PADA MANUSIA...AKU CUBA INGATKAN MEREKA, TAPI MEREKA NI DAH KENA MANDRAM KUNYIT...

  PUNYA LA DEPA MARAH KAT AKU, SAMPAI NAMAP PUN BOLEH TUKAR MACAM AKU...ADA YANG SIAP BG NO TEL LAGI MINTA DILIWAT...APA NAK CAKAP??

  ADUH,BERTAUBATLAH KAMU SEMUA...

  ReplyDelete
 158. hoi parpu anak haram. nnt pilihanraya umum nnt u akan makan tahi babi

  ReplyDelete
 159. hoi paprikari bastard anak bangsat. anak babi. bitch.ur mum is bitch rite

  ReplyDelete
 160. aku dah cakap dah ..sapa yg paling banyak n suka mencarut-carut n mengeluarkan kata-kata kesat..deme la org2 pembangkang..kat mana2 blog pun mereka akan carut mencarut..paham2 ler sapa yg ajar.hehe..

  ReplyDelete
 161. BETUL TU ANON 4.48...

  INIKAH JENIS MANUSIA YANG KITA NAK SERAHKAN AMANAH UNTUK MENJAGA NEGARA, ESOK KALAU KITA ADA MASALAH NAK JUMPA DEPA, MAU DEPA HALAU KITA KELUAR MACAM ANNJING KAN??

  FIKIR FIKIRKANLAH, AT LEAST BAWAH BN NI HIDUP KITA AMAN DAMAI, KALAU FUCKATAN RIOT AMBIK ALIH NANTI, DARI ATAS SAMPAI BAWAH SEMUANYA GANGSTER2 DAN PENCARUT...

  BAYANGKANLAH....BAYANGKANLAH...

  ReplyDelete
 162. Hahahaha paku dulang paku serpih mengata orang dia yg lebih...

  ReplyDelete
 163. parpukari..tahniah u memang hebat...hidup DSNR PM yg ke6.....bagi saya.....buatlah taktik kotor seberapa bykpun terhadap DSNR,MUKHRIS,MUHIDDIN DLL.....namun sy tetap menyokong mereka.....kirim salam kp para gerombolan Si Jjuubboorriiie dan pengamal sek bebas.........

  ReplyDelete
 164. wahai bangsa melayu....jgnlah mcm pak kadok menang tapi kg tergadai....saya sedih dgn org melayu kita pada ari ni,tak nampak yg mana baik yg mana x baik utk negara melayu ni.........kita akui bahawa kerajaan(BN)sejak 50thn ada kelemahan,kesilapan,rasuah,kroni dan sebagainya. Harus di ingat bahawa ini adalah diatas sifat manusia itu sendiri selagi ia bernama manusia tidak terlepas drp sifat maksum.,......persoalannya kerajaan BN 50thn memerintah lebih byk kebaikan dr keburukan. Kita pilih yg terbaik dr yg terbaik BN terutama umno ia sudah teruji dulu kini dan selamanya.Ini tiada siapa yang menafikannya...........dr nadzallihoo@ymail.com

  ReplyDelete
 165. parpukari..tahniah u memang hebat...hidup DSNR PM yg ke6.....bagi saya.....buatlah taktik kotor seberapa bykpun terhadap DSNR,MUKHRIS,MUHIDDIN DLL.....namun sy tetap menyokong mereka.....kirim salam kp para gerombolan Si Jjuubboorriiie dan pengamal sek bebas.........

  ReplyDelete
 166. TERIMA KASIH TUAN2 KAMI DI SINI BERJUANG DEMI AGAMA BANGSA DAN NEGARA...

  ReplyDelete
 167. ckp org ni kunyit org ni khinzir org ni jilat bontot dan beribu2 cercaan dan cacian.alih2 ckp perjuangkan agama bangsa dan negara.hentikanlah.ko ni antara simunafik yg xsedar dah munafik. asyik ckp org je..kalau pejuang bangsa bangkitkanlah isu2 kemiskinan dan kejatuhan akhlak bangsa.ni asyik anuar jahat najib baik je.kalau ko pejuang agama bangkitkan lah isu agama btl2. buatlah isu JOM JEMAAH KEMASJID KE.dan kalau ko pejuang negara buatlah isu berkaitan negara btl2. bagi aku ko pejuang UMNO yg xblh terima kenyataan UMNO hanya akan jd sejarah yg xde sape digenerasi akan datang yg nak baca tentangnya selepas PRU-13 nanti.adios parpukari.

  ReplyDelete
 168. Parpukari is no longer relevantMarch 13, 2009 at 4:20 AM

  Brother your posting is not racist. They are hateful but they are your opinion.

  But your comment below brother, what am i to take or understand from it?

  I am third generation, never been out of this country except to Singapore. That also because I lived in JB.

  So are people still going to say the same things 100 years from now like what you said below? 500 years from now? Where does it end? I love my country too.

  " Parpu Kari said...


  AIR ASIA XXX ADA MENAWARKAN TIKET SEHLA KE INDIA DAN CHINA PADA HARAGA RM0.09 JE...SO SESIAPA YANG BERMINAT SILALAH BELI TIKET ITU...TAPI TAKPE TIADA HAD MASA, BILA2 NAK BELAH DARI BUMI BERTUAH NI...DIPERSILAKAN...

  March 11, 2009 6:18 PM"

  ReplyDelete
 169. aku bayar tiket ke india 2 untuk parpukari 1 kapal aku book.. 9sen apa nak kisah..lgpun xde org nak duk 1 kapal dgn org melayu berhati kanggaroo mcm parpukari.. MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  ReplyDelete
 170. Ini semua pasai Parpungkog punya kerja.Bikin penyokong atas pagar marah dengan artikel dia yg banyak mencarut dan kata2 nista.Habis penyokong atas pagar cabut lari.Pak lah pun mau cabut lari pasai penyokong akar umbi pun dah tak bertamadun.pak Lah tak mau tadbir kaum yang tak bertamadun.Dia nak join PR nanti.Akan ada undi di Parlimen pada 13 April nanti.
  Kita lihat..........................

  ReplyDelete
 171. Salam en Parpukari, nasihat saya, tak usah layan commentor PR yang biadap2 ni. Mereka2 ni lepasan sekolah rendah, do not put yourself as low as them. Delete their rude comments until they can display or write with mannerism.
  ml

  ReplyDelete
 172. Anon diatas, takyah kau nasihat ini parpukari. Ini parpukari kaum keturunan Madet sikander Kutty Kerala mari. Ini parpu kari jenis cari makan punya. Jenis mamak ini bahaya ni. Dia ini jenis mengaku melayu padahal hitam legam sampai org melayu pun segan nak kawan dgn depa. Jenis ini jenis darah pengikut amalan Thuggy dari India. Kalau kau tgk tulisan fanatik dia, dia jenis nak cari untung bila org melayu pecah. Sebab itu dia sokong yg nak menang dlm UMNO yg nyawa tinggal ujung tanduk saja. Jenis ini jenis sikitul dan mandaliar zaman melayu Melaka dulu. Satu aku pesan kau jangan bagi belakang pada dia, dia berkenan jalan blkg.

  ReplyDelete
 173. jilat puki rosmah la PUCKPURKARI KELING PARIA

  ReplyDelete
 174. PUKI MAK HANG LA PARPU... KECOH JE LEBIH

  ReplyDelete
 175. halo kari,mak bapak hang kapiaq ka?

  ReplyDelete
 176. ane kari.. ceh pundek la lu,porahhh

  ReplyDelete
 177. assalamualaikum..

  wahai binatang.. klu ko x tau sapa yg ko kutuk.. baik ko diam jer.. selidik sapa org tua yg ko kutuk tue..
  ko nie binatang.. sbb ape ko tau x?
  dunia luar snjung org tua tue, tp ko sbgai melayu kutuk dia..
  aku nasihatkan ko siasat sapa dia..
  ko akan mnyesal 7keturunan....
  wallahualam..

  ReplyDelete
 178. Hang dok kutok org tua 2 ka?pasni hati2 ngn keturunan hang...hang xtau sapa yg hang kutok 2..menyesal la keturunan hang sampai dajal tol2 muncol...ciss_

  ReplyDelete
 179. Hello would you mind sharing which blog platform you're using? I'm planning to start my own blog
  in the near future but I'm having a hard time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I'm looking for something
  unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had
  to ask!

  my site: driveway paving
  Look at my web blog driveway austin

  ReplyDelete
 180. Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?

  I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good success.
  If you know of any please share. Thank you!

  Feel free to visit my web-site: concrete Driveways
  Feel free to visit my site ; alarm

  ReplyDelete
 181. Appreciating the persistence you put into your website and in depth information you offer.
  It's great to come across a blog every once in a while that isn't the same old rehashed information.
  Fantastic read! I've bookmarked your site and I'm including your RSS feeds to my Google account.


  My weblog ... licence
  Feel free to surf my blog post kestrel

  ReplyDelete
 182. I do not know if it's just me or if perhaps everyone else experiencing issues with your site. It appears like some of the written text in your content are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them as well? This might be a problem with my internet browser because I've had this happen before.

  Cheers

  Feel free to surf to my web site - indecorum
  Check out my web page : neutrality

  ReplyDelete
 183. Hey terrific website! Does running a blog similar to this
  require a massive amount work? I have very little expertise
  in coding however I had been hoping to start my own blog in the near
  future. Anyways, if you have any ideas or
  tips for new blog owners please share. I understand this is off topic nevertheless I just needed to
  ask. Cheers!

  My web page :: concretenetwork
  My page - bicycle

  ReplyDelete
 184. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you
  relied on the video to make your point. You obviously know what youre talking
  about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog
  when you could be giving us something informative
  to read?

  Also visit my weblog; Churchwarden

  ReplyDelete
 185. Excellent post however , I was wondering if you could write a litte more on
  this subject? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit further. Kudos!

  Here is my page: stump rotting

  ReplyDelete
 186. Hey, I think your website might be having browser compatibility
  issues. When I look at your blog site in Safari, it looks fine
  but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that,
  amazing blog!

  my web-site ... tree stump

  ReplyDelete
 187. Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a
  quick shout out and say I really enjoy reading your articles.
  Can you suggest any other blogs/websites/forums that deal
  with the same subjects? Thanks a ton!

  my page: reviews

  ReplyDelete
 188. Hi! I just discovered your web site: Blogger:
  House PK when I was surfing around digg.com.
  It looks as though someone enjoyed your website so much they
  decided to bookmark it. I'll absolutely be coming here more often.

  Also visit my web site; pvc
  my page - oprema

  ReplyDelete
 189. Hello. I noticed your blog title, "Blogger: House PK" doesn't really reflect the content of your internet site. When composing your website title, do you believe it's most beneficial to write it for Search engine optimization or for your visitors?

  This is one thing I've been battling with because I want good search rankings but at the same time I want the best quality for my site visitors.

  My blog post packaging

  ReplyDelete
 190. I'm new to developing sites and I was wondering if having your site title relevant to your articles and other content really that important? I see your title, "Blogger: House PK " does appear to be spot on with what your blog is about however, I prefer to keep my title less content descriptive and based more around site branding. Would you think this is a good idea or bad idea? Any assistance would be greatly appreciated.

  Feel free to surf to my blog ... vaga

  ReplyDelete
 191. I am really loving the theme/design of your blog.

  Do you ever run into any internet browser compatibility issues?
  A few of my blog readers have complained about my website not working correctly in Explorer but looks
  great in Chrome. Do you have any tips to help fix this issue?
  My page > help

  ReplyDelete
 192. Ι'm really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it's rare tο sеe a great blog like thіs one theѕe ԁays.


  Fеel free to visit my wеbsite; raspberry ketone

  ReplyDelete
 193. Hello, I'm new to running a blog and websites in general and was wanting to know how you got the "www" included in your web address name? I see your web address, "http://www.blogger.com/comment.g?blogID=2935348628784261341&postID=8896467598139566629" has the www and my web address looks like, "http://mydomain.com". Do you know the correct way I can alter this? I'm
  using Wordpress. Thank you very much

  Feel free to surf to my web blog ... luggage repair

  ReplyDelete
 194. When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox
  and now each time a comment is added I get four emails with the same comment.

  Is there any way you can remove me from that service?
  Thanks a lot!

  my blog post: beograd

  ReplyDelete
 195. Hello there! Would you mind if I share your blog with my twitter group?
  There's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thanks

  my blog post ... luggage shops paris

  ReplyDelete
 196. Hiya! I know this is kinda off topic however , I'd figured I'd ask.
  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa?
  My blog covers a lot of the same subjects as yours and I believe
  we could greatly benefit from each other.
  If you happen to be interested feel free to shoot me
  an e-mail. I look forward to hearing from you!

  Fantastic blog by the way!

  Feel free to surf to my website :: libation

  ReplyDelete

Aku bagi korang komen bebas kat sini tapi aku harap korang kena bertanggungjawab dengan komen korang. Marilah kita raikan demokrasi dengan lebih beradab dan bertanggungjawab.

BERANI BUAT BERANI TANGGUNG LA YEA!